Neuvonta

Neuvoja tarvitaan esimerkiksi erilaisten hakemusten ja oikaisuvaatimusten tekemiseen.
Myös apuvälineiden hankkiminen ja muu elämään liittyvä saattaa luoda neuvon tarvetta.
Ohjeita-sivulle kerätään usein kysyttyjen asioiden ohjeita.

SUOSTUMUKSEN ANTAMINEN TIETOJEN KÄSITTELYYN

Kaikilta Vantaan Invalidit VANIN ry:n  neuvontapalveluita käyttäviltä henkilöiltä – sekä jäseniltä että kaikilta muiltakin – tarvitaan suostumus tietojen käsittelyyn. Tämä on henkilötietolain vaatima menettelytapa. Suostumus tietojenkäsittelyyn tarvitaan siltä kyseiseltä henkilöltä, joka ottaa yhteyttä neuvontapalveluun (esim. VANIN jäsen, henkilökohtainen avustaja, kunnan sosiaalityöntekijä).

Täyttämällä tämän nettilomakkeen
TAI tulostamalla pdf-muotoisen lomakkeen ja allekirjoittamalla ja toimittamalla tämän lomakkeen VANIN toimistoon
annat suostumuksesi siihen, että Vantaan Invalidit VANIN ry voi käsitellä antamiasi tietoja neuvontapalveluiden toteuttamiseksi. Annettuasi suostumuksen voit käyttää VANIN neuvontapalveluita aivan samoin kuin ennenkin. Suostumus tulee antaa siis vain kerran.

SUOSTUMUS TIETOJENI KÄSITTELYYN

Anna SÄHKÖPOSTIOSOITE, johon saat kuittauksen suostumuksesi perille menosta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoVANIN-suostumuksenantolomake.pdf (111 kB)
SUOSTUMUKSEN ANTAMINEN -LOMAKE