Hei!

Koronatilanteen johdosta, keräämme tähän alle ajankohtaisia tietoja peruutuksista ja muutoksista. Pahoittelemme tilannetta.

Jos kysymyksiä ilmenee, soita rohkeasti 040 576 3880 tai laita sähköpostia toimisto@vantaaninvalidit.fi

- Toimisto on suljettu 29.03. saakka, puhelimitse ja sähköpostitse tavoittaa edelleen ma-to  klo 10-14.

- Kaikki kerhot on peruttu ainakin 29.03. asti

- Pääsiäismyyjäiset Korson S-Marketilla 4.4. on PERUTTU!

- Istumalentopallo ja sisäbocciavuorot on peruttu 16.4. saakka!

- Jäsenilta ke 15.4. on PERUTTU!

- KEVÄTKOKOUS 19.4. ON PERUTTU!

-KAIKKI TAPAHTUMAT ja KERHOT TÄLTÄ KEVÄÄLTÄ PERUTAAN!

Kuntalaisaloite:

Aloitteen sisältö

Vantaalaisten vammaisten on voitava liikkua vammaispalvelulain mukaisilla matkoilla muuallakin kuin Vantaalla ja sen naapurikunnissa
- Vammaisten oikeudet liikkua ja osallistua yhteiskuntaan on turvattava myöntämällä vammaispalvelulain mukaisia matkoja muuallekin kuin kotiseudulle

Vammaisilla tulee olla oikeus käyttää kuljetuspalveluita, eli kunnan korvaamia vammaispalvelulain mukaisia matkoja, kotiseudun ulkopuolella, esim. on oltava oikeus liikkua kesämökkipaikkakunnan alueella. Kunnan kuljetuspalveluohjetta ollaan parhaillaan päivittämässä, joten nyt olisi hyvä aika muuttaa käytäntöjä. Esitämmekin muutosta kuljetuspalveluohjeeseen siten, että kuljetuspalveluita käyttävät voivat saada hakemuksesta kunnalta luvan käyttää kuljetuspalvelumatkoja muuallakin kuin Vantaalla ja sen lähikunnissa.

Arvoisat jäsenet!

Muistattehan ilmoittaa osoitemuutoksistanne toimistolle.

Invaviestejä palautuu tänne, jos osoitetiedot eivät ole ajantasalla.

Kiitos!

HUOM!!!

Poikkeuksia Tikkurilan uimahallin ja kuntosalin aukioloaikoihin

pe 25.10
uimahalli suljettu Masters uinnin PM-kilpailuiden takia. Kuntosali auki ilman uintimahdollisuutta.

la 26.10.
uimahalli ja kuntosali suljettu Masters uinnin PM-kilpailuiden takia HUOM: myös kuntosali on suljettu.

su 27.10.

la 29.2.- su 1.3.2020

la 4.4.2020

la 23.5.2020
suljettu uintikilpailuiden vuoksi. Kuntosali auki ilman uintimahdollisuutta.

Erillisaunaosastot ja erityisryhmien kuntosalivuoro ja uintivuoro on peruttu kisojen aikana.

Tiedot poikkeuksista löytyvät myös täältä:

JOKO LUIT INVAVIESTIN?

Ystävänpäiväkahvit 14.02.2017 Markkulassa. Hauskaa oli!
Laurean englanninkielisiä opiskelijoita ja luennoija Heikki 14.02.2017
Pieni ELe -keräyksen palaveri Markkulassa 09.02.2017