Kerhot

Yhdistyksessä pääset osallistumaan monenlaiseen kerhotoimintaan. Alla on lyhyet kuvaukset kerhoista. Lisää tietoja löydät vasemman reunan linkeistä.

Kerhot järjestävät monenlaisia tapahtumia, esimerkiksi myyjäisiä, taidenäyttelyjä, retkiä ja kilpailuja.

Jokin kerhoista hoitaa kuukausittaisen Jäsenillan järjestelyt.

Askartelukerho
ATK-kerho
Hengellinen piiri
Kuvataidekerho
Länsi-Vantaan jaosto
Maanantaikerho
Matkailu- ja retkeilytoimikunta
Naisten ryhmä
Urheilutoimikunta
Muut toimintaryhmät

Ja kaikkia näitä ohjaamaan ja kannustamaan tarvitaan tietysti
Kerhojen vetäjät

ASKARTELUKERHO

Askartelukerho kokoontuu TORSTAISIN klo 13.00-15.00 Markkulassa (Vanha Kuninkaalantie 5). Kerhossa tehdään erilaisia käsitöitä ja askarteluja sekä kerho järjestää eilaisia teemailtoja. Käsitöitä, leivonnaisia ja erilaisia puutöitä myydään kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä myyjäisissä. Kerho järjestää myös mahdollisuuksien mukaan kerran vuodessa ideanhakuretken.
Lisätietoja: Ulla Tapaninen puh. 0440 947 582 tai ubtapaninen(ät)gmail.com

ATK-KERHO

Tietokoneen ja oheislaitteiden saloihin perehdytään kuukauden VIIMEISENÄ KESKIVIIKKONA klo 18-20 Markkulassa. Tuo oma kannettavasi, kamerasi, kännykkäsi jne mukanasi!
Lisätietoja: Heikki Aulio, puh 040 70 48 597, heikki.aulio(ät)hiy.fi

HENGELLINEN PIIRI

Hengellinen piiri kokoontuu kerran kuussa Markkulassa. Hengellinen piiri toimii yhteistyössä mm. Tikkurilan seurakunnan kanssa. Toimikunta järjestää mm. retkiä ja tutustumiskäyntejä eri seurakuntiin.
Lisätietoja: Aune Menna puh. 040 752 9215 tai aune.menna(ät)elisanet.fi

KUVATAIDEKERHO

"FYYSINEN VAMMA EI OLE ESTEENÄ TAITEEN HARRASTAMISELLE"
Kuvataidekerho kokoontuu perjantaisin 10.30 - 12.30 Vantaan Invalidit ry:n tiloissa Markkulassa.
Osallistumismaksu Vantaan Invalidien jäsenille 5€/kerta, muille 10€/kerta (maksu käteisellä ohjaajalle) . Kerhomaksu sisältää materiaalin uuden tekniikan kokeiluun ja kahvit. Ohjaajalta saatavissa myös edullisia materiaalipaketteja kotiin vietäväksi.
Ilmoittautuminen viimeistään kerhoaamuna puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 050 543 5334 /Minna Marttinen. YHTEISTYÖSSÄ MUKANA LASSE MARTTISEN SÄÄTIÖ

LÄNSIVANTAAN JAOS

Kerho kokoontuu MYYRINKODISSA (Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa) kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 16:00.
Lisätietoja: Ulla Tapaninen puh. 0440 947 582 tai ubtapaninen(ät)gmail.com

MAANANTAIKERHO

Maanantaikerho kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 10:30 Markkulassa (ks. tapahtumakalenteri)
Lisätietoja: Riitta Seppänen puh. 040 750 8290 riitta.seppanen(ät)pp2.inet.fi

MATKAILU- JA RETKEILYTOIMIKUNTA

Toimikunta järjestää matkoja ja retkiä esimerkiksi mielenkiintoisiin matkailukohteisiin, teatteri- ja musiikkiesityksiin jne.
Lisätietoja: Heikki Aulio, 040 70 48 597, heikki.aulio(ät)hiy.fi

NAISRYHMÄ

NAISRYHMÄ ON TARKOITETTU KAIKENIKÄISILLE YHDISTYKSEMME NAISJÄSENILLE! Naisryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina Markkulassa klo 13.00 - 15.00 ellei toisin ilmoiteta.
KUTSUNKIN TEIDÄT KAIKENIKÄISET NAISET MUKAAN NAISTOIMINTAAN!
Tarkempia tietoja ja ilmoittautumiset: Minna Tervo puh. 050 576 9997 tai minna.tervo(ät)hotmail.com
Lisätietoja naistoiminnasta

URHEILUTOIMIKUNTA

Yhdistys toimii myös urheiluseurana, jossa harrastetaan kilpa- ja kuntourheilua sekä otetaan osaa myös valtakunnallisiin urheilutapahtumiin. Yhdistys on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n jäsenyhdistys.
Lajeina mm. istumalentopallo ja boccia. Kuntoliikunnassa harrastetaan mm. ohjattua vesi- ja salijumppaa yhteistyössä Vantaan kaupungin liikuntatoimen kanssa.
Lisätietoja: Pentti Viinikainen puh. 050 522 6414  pentti.kalevi4(ät)luukku.com

MUUT TOIMIKUNNAT

Yhdistyksen toiminnan pyörittämiseen tarvitaan tietysti paljon muitakin porukoita. Esimerkiksi
- Lehtitoimikunta toimittaa INVAVIESTI-lehtiä ja VANIN Viestejä
- Leivontaryhmä eli Pullan paistajat pitävät meidät tyytyväisenä tuottamalla herkullisia leivonnaisia
- Talotoimikunnan Talkkarit huolehtivat Markkulan kunnossa pysymisestä.
- Viestintätoimikunta huolehtii näiden nettisivujen ja Facebookimme ajan tasaisuudesta.

Tuletko mukaan näiden toimintaan? Pirauta Toimistoon ja kerro!

MUUT TOIMIKUNNAT

- Lehtitoimikunta toimittaa INVAVIESTI-lehtiä ja VANIN Viestejä
- Talotoimikunnan Talkkarit huolehtivat Markkulan kunnossa pysymisestä.

Tuletko mukaan näiden toimintaan? Pirauta Toimistoon ja kerro!