KERHOT

Yhdistyksessä pääset osallistumaan monenlaiseen kerhotoimintaan. Alla on lyhyet kuvaukset kerhoista. Lisää tietoja löydät vasemman reunan linkeistä.

Kerhot järjestävät monenlaisia tapahtumia, esimerkiksi myyjäisiä, taidenäyttelyjä, retkiä ja kilpailuja.

Jokin kerhoista hoitaa kuukausittaisen Jäsenillan järjestelyt.

TOIMIKUNTIEN VETÄJÄT 2018

Pentti Viinikainen

Liisa Mäkelä, varavetäjä

ASKARTELUKERHO

Askartelukerho kokoontuu TORSTAISIN klo 13.00-15.00 Markkulassa (Vanha Kuninkaalantie 5). Kerhossa tehdään erilaisia käsitöitä ja askarteluja sekä kerho järjestää eilaisia teemailtoja. Käsitöitä, leivonnaisia ja erilaisia puutöitä myydään kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä myyjäisissä. Kerho järjestää myös mahdollisuuksien mukaan kerran vuodessa ideanhakuretken.
Lisätietoja: Ulla Tapaninen puh. 0440 947 582 tai ubtapaninen(ät)gmail.com

ATK-KERHO

Tietokonekerho on käynnistymässä uudelleen syksyllä 2018. Vetäjä Jaani Kääpä pyytää toiveita tulevasta kerhon sisällöstä toimiston sähköpostiin toimisto@vantaaninvalidit.fi tai Facebookin välityksellä.

Esim.

GNU lisenssillä olevat ohjelmistot
Ääni ja äänen muokkaus
Grafiikka ja grafiikkaohjelmat
Unity-pelinkehitys ja C# ohjelmointi
3D-mallinnus ja mahdollinen 3D-tulostus?
Mobiiliohjelmistojen luonti (Android)

HENGELLINEN PIIRI

Hengellinen piiri kokoontuu kerran kuussa Markkulassa. Hengellinen piiri toimii yhteistyössä mm. Tikkurilan seurakunnan kanssa. Toimikunta järjestää mm. retkiä ja tutustumiskäyntejä eri seurakuntiin.

KUVATAIDEKERHO

Taidekerho/kuviskerho on toistaiseksi peruttu vetäjän esteen vuoksi.

Vetäjämme ilmoittaa kun kerho taas jatkuu.

"FYYSINEN VAMMA EI OLE ESTEENÄ TAITEEN HARRASTAMISELLE"
Kuvataidekerho kokoontuu perjantaisin 10.30 - 12.30 Vantaan Invalidit ry:n tiloissa Markkulassa.
Osallistumismaksu Vantaan Invalidien jäsenille 5€/kerta, muille 10€/kerta (maksu käteisellä ohjaajalle) . Kerhomaksu sisältää materiaalin uuden tekniikan kokeiluun ja kahvit. Ohjaajalta saatavissa myös edullisia materiaalipaketteja kotiin vietäväksi.
Ilmoittautuminen viimeistään kerhoaamuna puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 050 543 5334 /Minna Marttinen. YHTEISTYÖSSÄ MUKANA LASSE MARTTISEN SÄÄTIÖ

LÄNSI-VANTAAN JAOSTO

Kerho kokoontuu MYYRINKODISSA (Ruukkukuja 5, 01600 Vantaa) kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 16:00.
Lisätietoja: Ulla Tapaninen puh. 0440 947 582 tai ubtapaninen(ät)gmail.com

MAANANTAIKERHO

Maanantaikerho kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 10:30 Markkulassa (ks. tapahtumakalenteri)
Lisätietoja: Riitta Seppänen puh. 040 750 8290 riitta.seppanen(ät)pp2.inet.fi

Huom! Maanantaikerho on yhdistynyt Naisryhmän kanssa.

MATKAILU- JA RETKEILYTOIMIKUNTA

Toimikunta järjestää matkoja ja retkiä esimerkiksi mielenkiintoisiin matkailukohteisiin, teatteri- ja musiikkiesityksiin jne.

NAISRYHMÄ

NAISRYHMÄ ON TARKOITETTU KAIKENIKÄISILLE YHDISTYKSEMME NAISJÄSENILLE! Naisryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina Markkulassa klo 13.00 - 15.00 ellei toisin ilmoiteta.
KUTSUNKIN TEIDÄT KAIKENIKÄISET NAISET MUKAAN NAISTOIMINTAAN!
Tarkempia tietoja ja ilmoittautumiset: Minna Tervo puh. 050 576 9997 tai minna.tervo(ät)hotmail.com

URHEILUTOIMIKUNTA

Yhdistys toimii myös urheiluseurana, jossa harrastetaan kilpa- ja kuntourheilua sekä otetaan osaa myös valtakunnallisiin urheilutapahtumiin. Yhdistys on Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n jäsenyhdistys.
Lajeina mm. istumalentopallo ja boccia. Kuntoliikunnassa harrastetaan mm. ohjattua vesi- ja salijumppaa yhteistyössä Vantaan kaupungin liikuntatoimen kanssa.
Lisätietoja: Pentti Viinikainen puh. 050 522 6414  pentti.kalevi4(ät)luukku.com

MUUT TOIMINTARYHMÄT

Yhdistyksen toiminnan pyörittämiseen tarvitaan tietysti paljon muitakin porukoita. Esimerkiksi
- Lehtitoimikunta toimittaa INVAVIESTI-lehtiä ja VANIN Viestejä
- Leivontaryhmä eli Pullan paistajat pitävät meidät tyytyväisenä tuottamalla herkullisia leivonnaisia
- Talotoimikunnan Talkkarit huolehtivat Markkulan kunnossa pysymisestä.
- Viestintätoimikunta huolehtii näiden nettisivujen ja Facebookimme ajan tasaisuudesta ja muusta tietojen välittymisestä.

Tuletko mukaan näiden toimintaan? Pirauta Toimistoon ja kerro!

KERHOJEN VETÄJÄT

Kaikki nämä edellä kuvatut ryhmät toimivat innokkaiden kerhojen vetäjien voimalla.
Ja tietysti varavetäjien ja kaikkien mukana puuhaavien vankalla tuella.

Haluatko yhdeksi kerhon vetäjäksi tai varavetäjäksi? Tai muuten vain mukaan yhteisön riemuihin? Pirauta Toimistoon ja kerro!