DIGI-APU

SÄHKÖISEN ASIOINNIN TUKEMINEN

VANIN on valitettavasti keskeyttänyt liikkuvan digi-avun tarjoamisen.
Toivottavasti tämä tuki jatkuu pian!

Heikki Aulio 9.11.2017

-----------------------------------------------

Vantaan Invalidit ry:ltä saat neuvoja ja tukea SÄHKÖISEEN ASIOINTIIN liittyvissä ongelmissa.
Voit jättää alla olevalla lomakkeella OPASTUSPYYNÖN, johon vastaamme.
Tukea tarjotaan seuraavilla tavoilla.

LIIKKUVA DIGI-APU

Liikkuva digi-apu tuo avun luoksesi, jos et itse pääse nettiin asioitasi hoitamaan tai tarvitset asiointiapua.
Autolla liikkuva opastaja tuo mukanaan kaiken tarvittavan ja voit hoitaa asiointisi kotonasi.
Tämä liikkuva palvelu on juuri toteutumassa ja toiminta käynnistyy vuoden 2017 alkupuolella.
Voit kysyä neuvoa tai pyytää kotikäyntiä alla olevalla OPASTUSPYYNTÖ-lomakkeella.

ETÄTUKI
Jos asennat tietokoneeseesi Teamwork-ohjelmiston, saamme kertaluonteisen yhteyden tietokoneeseesi. Opastaja voi neuvoa sinua aivan kuin seisoisi olkasi takana.

TOIMISTONHOITAJAN NEUVOT
Voit kysyä ohjeita toimistonhoitajalta PUHELIMELLA soittaen arkisin klo 10-14, puh. 09-823 4659.
Voit kysellä milloin vain SÄHKÖPOSTILLA osoitteesta toimisto@vantaaninvalidit.fi - toimistonhoitaja vastaa heti kun ehtii.

ATK-KERHO

VANIN on lopettanut ATK-KERHON toiminnan toistaiseksi
Toivottavasti tämä tuki jatkuu piakkoin!

Heikki Aulio 9.11.2017

--------------------------------------------
Atk-kerhomme kokoontuu Markkulassa kuukauden VIIMEISENÄ KESKIVIIKKONA klo 18-20. Tervetuloa ihmettelemään sähköistä maailmaamme. HUOMAUTUS: loppuvuoden 2017 atk-kerhot on PERUUTETTU samanaikaisen Vammaisneuvoston kokouksen vuoksi.

YHTEISKÄYTTÖÖN TARKOITETTU PC MARKKULASSA
Markkulassa on kannettava tietokone, jota voit käyttää, jos sinulla ei ole omaa konetta tai sattumalta tarvitset nettiyhteyttä kun olet Markkulassa. Tekstin kirjoittaminen, laskenta yms ja tulostus onnistuu.

KÄYTETTYJEN TIETOKONEIDEN LAHJOITTAMINEN
Viritämme käytettyjä, lahjoituksena saamiamme tietokoneita käyttökuntoon lahjoitettavaksi jäsenillemme.

OPASTUSPYYNTÖ
Alla olevalla lomakkeella voit kysellä neuvoja. Muista laittaa yhteystietosi!

Heikki Aulio 30.11.2016 & 20.10.2017

OPASTUSPYYNTÖ

Anna SÄHKÖPOSTIOSOITE, johon saat kuittauksen viestisi perille menosta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.