Syyskokous 2016

SYYSKOKOUS LEINIKISSÄ SUNNUNTAINA 20.11.2016

Vuoden 2016 syyskokous pidettiin Leinikissä, melkein esteettömässä kuntalaistilassa. Paikalla oli 32 yhdistyksen asioista kiinnostunutta jäsentämme. Asioina sääntöjen mukaiset aiheet. Pöytäkirja löytyy TOIMINTA-pääkohdan alta sivulta Kevät- ja syyskokoukset.

Hallituksen puheenjohtaja Eeva Pitkänen ja varapuheenjohtaja Liisa Mäkelä jatkavat tehtävissään. Jäsenistä Aune Menna ja Jouni Kaukonen lopettavat ansiokkaan hallitustoimintansa. Uusina jäseninä hallitukseen tulevat vuodeksi 2017 Sirkka Dahlman, Taisto Mäntynen ja Susanna Perttunen. Katso sivulta Toiminta > Hallitus.

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt yhdistyksen uudet säännöt, jotka löydät sivulta Jäsenyys > Säännöt. Sääntöjen muututtua vuoden 2017 syyskokuksessa valitaan sitten aivan upouusi hallitus.

Heikki Aulio 13.12.2016