Onnelassa 15.10.2016

lInvalidiliiton Etelä-Suomen alueen suunnittelupäivä

pidettiin tällä kertaa lähellämme eli Tuusulan Onnelassa. Paikalla oli runsaasti alueen yhdistysten väkeä.

Kari Loimu piti aivan mainion esitelmän yhdistyslaista ja hyvästä hallinnosta. Siitä kokonaisuudesta tulee lisää joskus myöhemmin näillekin nettisivuille! Ja ostamme muutaman Karin kirjoittaman kirjan toimistoomme luettaviksi.

Aapo Rantanen kävi läpi Invalidiliiton uusien mallisääntöjen tärkeimmät muuttuneen kohdat. Osa yhdistyksistä on jo muuttanut sääntöjään - aivan kuten Vantaan Invaliditkin. Aivan mallin mukaisia muutokset eivät useimmiten ole, vaan jotain pientä merkittävää on jätetty vanhoista säännöistä voimaan.

Neljänä ryhmänä paneuduimme alueen toiminnan kehittämiskysymyksiin. Kertyi melkoinen määrä hyviä ideoita ensi vuoden toimintaa varten. Aapo toimittanee asioista yhteenvedon joskus lähitulevaisuudessa - laitan lisää tietoa sitten tännekin.

Lopuksi Aapo kertoi Invalidiliiton ajankohtaisista asioista. Niistäkin kirjoittelen lä hiaikoina lisää todennäköisesti Ajankohtaista-välilehdelle. Esimerkiksi alueen pikkujoulut vietetään Lohjalla lauantaina 03.12.2019 alkaen klo 14.

Heikki Aulio 21.10.2016