Hyvinvointimessut 2016

Yhdistyksemme osallistui Hyvinvointimessuihin 2016 Energia Areenalla Myyrmäessä (Rajatorpantie 23,  01600 Vantaa) lauantaina 1.10.2016 klo 10:00–16:00.

Messut järjestettiin jo kuudetta kertaa. Messut ovat jatkoa jo useita vuosia järjestetyille Terveysmessuille.
Hyvinvointimessujen aiheina olivat
- hyvä terveys ja hyvä kunto
- hyvä olo ja hyvä mieli
- hyvät harrastukset.

Mukana messuilla oli viime vuosien tapaan näytteilleasettajina yrityksiä, yhdistyksiä sekä Vantaan kaupungin yksiköitä. Messuilla oli yli 170 näytteilleasettajapaikkaa.

Ohjelmassa oli mm. musiikkia, tanssia ja tietoiskuja. Yleisöllä oli messuille vapaa pääsy.  Messuilla oli mukana mm.  Kuuloauto, SPR:n bussi ja minipossu Pampula.

MTV kävi kuvaamasssa minipossuja paikan päällä:
sivulta valitaan: Minipossuista on myös agilityyn (La 01.10.)

Hyvinvointimessut 2016 tarjosi yhdistyksellemme erinomaisen tilaisuuden esitellä toimintaamme isolle yleisölle. Tapasimme tuttujakin ja jaoimme runsaasti yhdistyksen toimintaa kuvaavaa aineistoa. Siinä sivussa möimme muutaman askartelutuoteemmekin. Saa nähdä innostuuko joku uudeksi jäseneksemme!

Tutustuimme muiden mukana olevien anteihin. Muun muassa Vantaan kaupungin pisteistä sain hyvää tietoa eri yksiköiden toiminnasta. Myös muutamien kylpylöiden toiminnassa näytti esteettömyys olevan lähes kohdallaan.

Heikki Aulio 21.10.2016