Pääsiäismyyjäiset 2015

Pääsiäismyyjäisissä Korson S-marketissa lauantaina 21.03.2015 oli monenlaista tavaraa. Arpajaisista sai sopivia voittoja. Toivottavasti ehdit käydä itsekin paikan päällä! (Heikki Aulio 21.03.2015)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MYYJÄISTEN VALMISTELUT tapahtuivat näin, kertoo Sirkka-Liisa Rimpilä, askartelukerhon vetäjä:

- Lokakuussa 2014 varasin paikan Korson S-Marketista.
- Marraskuun viimeisessä kerhotapaamisessa tutkittiin lankoja sukkia ja lapasia varten.
- Vuoden 2015 alussa alkoi tulla uusia sukkia kerholaisilta. Tutkimme myös varastomme tarvikkeita ja valmiita tuotteita.
- Osa naisista rupesi taittelemaan kahvipusseja joutseniin. "Konehuoneessa" ompelukoneet surisivat tehden patalappuja ja varakasseja.
- Suunniteltiin mitä kakkuja leivottaisiin. Vaaka kallistui tiikerikakkuun.
- Kun h-päivä lähestyy, pitää suunnitella miten monta pöytää tarvitaan. Kuka vie ne määränpäähän? Liinat mukaan!
- Arpajaisvoitot täytyy miettiä ja hankkia ja listata ja numeroida. Arpavoittolaput ja kiitoslaput kuntoon.
- Myyntitavarat täytyy hinnoitella ja pakata.
- Kaapeista täytyy ottaa tavarat esille ja laittaa laatikoihin.

Viimeisenä torstaina ennen myyjäisiä tehdään seuraavat toimenpiteet:
- pussitetaan ja hinnoitellaan kakut
- pakataan kaikki muutkin myyjäistavarat
- sovitaan ketkä tulevat myyjäisiin, tulevatko koko päiväksi vai puoleksi päiväksi ja missä kohdassa myyntipöytää toimivat
- pakataan arpajaisvoitot laatikkoon, arvat ja listat mukaan.
- muistetaan otta kyltit mukaan
- mukaan myös iloinen mieli ja toivo!

Myyjäispäivänä tavaroiden kuljetus myyntipaikkaan, asettelu esille, myyjien varmistaminen, vaihtokassa mukaan ja monen monta muuta asiaa.

Myyjäisen avulla saamme tavarat kiertoon ja PR:ää yhdistykselle. Toivotaan ennen kaikkea rahallisen tuloksen olevan hyvä.