Joulujuhla

PERINTEINEN JOULUJUHLA lauantaina 12.12.2015 klo 14 – 16
Jokiniemen koulu (Valkoisenlähteentie 51, 01370 VANTAA)

Vantaan Invalidit ry:n joulujuhlaa vietettiin 45. toimintavuoden juhlinnan merkeissä.
Kohotimme tervetuliaismaljan yhdistyksen toiminnan kunniaksi.
Puheenjohtaja Eeva Pitkänen toivotti kaikki tervetulleiksi ja kiitti vuodesta. Ja harmitteli VISUn sulkemista vuoden vaihteessa - kaupunki säästää taas väärästä asiasta.

Tilaisuudessa oli runsaasti yhteislauluja Leena Hästbackan ja säestäjän laulattamana.
Seija Timonen lausui hienoja runoja.
Anne Nielsen esitti oivan monologin. Pitääpä mennä katsomaan koko näytelmä Vantaan teatteriin.

Pöydissä oli valmiina monipuoliset salaattilautaset. Pääruoka tarjoiltiin hienosti pöytiin. Oli herkullisia joulun herkkuja. Ja lopuksi kahvit ja kakut tuotiin eteemme.

Vuoden 2015 ahertajana palkittiin Sirkka Dahlman.
Vuoden 2015 liikkujana palkittiin Aune Menna.

Yhdistyksen jäsenenä 10, 20, 30 tai 40 vuotta olleet saivat huomionosoituksina rintaneulan ja ruusun.

Lopuksi suoritettiin arvonnat ja jaettiin voittoina lukuisia kassillisia herkkuja ja tietysti pääpalkintona herkkukori. Pöytien koristeena olleita ruukukukkia sai halvalla mukaansa.

Hienot juhlat ja hyvä ympäristö. Monenlaista ohjelmaa ja mukavia juttuhetkiä. Samaa ensi vuonnakin - äänen vahvistuksella.

Heikki Aulio 13.12.2015