6 kaupungin boccia

Kuuden kaupungin boccia-turnaus Vantaalla

Yhdistyksemme järjesti kuuden kaupungin boccia-turnauksen sunnuntaina 22.02.2015 Kuusikon koululla. Mukana oli yhteensä 12 joukkuetta Vantaalta, Hyvinkäältä, Karkkilasta, Lohjalta, Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä. Kilpailu oli mielenkiintoinen ja tiukka. Vantaan joukkue 2 ylsi tällä kertaa neljänteen sijaan. Järjestelyt onnistuivat ja buffetti toimi, kiitos talkoolaisten. Ulkona oleva grillikin saatiin lopulta kovasta tuulesta ja kylmyydestä huolimatta toimimaan ja Kalevi Mäkelä tarjosi maukkaita grillimakkaroita kaikille. Yhdistyksen aktiiviset naiset tekivät herkullisia voileipiä ja tarjoilivat kahvin kera myös mainiota pullaa. Ilmari Hara jakoi lopuksi palkinnot seuraaville joukkueille:

1. Lohja 2

2. Karkkila 1

3. Hyvinkää 1

4. Vantaa 2

Jatkamme boccia-harjoituksia pärjätäksemme entistäkin paremmin seuraavissa kisoissa!

Pentti Viinikainen ja Heikki Aulio