TULETKO VIRTUAALIPELAAMAAN?

Pikseli Arcade-pelipuisto Flamingossa.

KYSELY VIRTUAALIPELAAMISHALUISTA

Jos rahoitus järjestyy, niin JÄRJESTÄMME VAMMAISILLE VIRTUAALIPELITAPAHTUMIA keväällä tai kesän alussa. Mukaan haluamme myös vammaisia, jotka EIVÄT ole vielä invalidiyhdistyksen jäseniä!

TULETKO MUKAAN IHASTELEMAAN VIRTUAALIMAAILMOJA?
SOPII MYÖS PYÖRÄTUOLIA KÄYTTÄVILLE AVUSTAJAN KANSSA

Osassa pelejä voi keskittyä ihastelemaan virtuaalimaailmoja ilman käsien huiskimista.

Pelaamme viihdekeskus Flamingossa uudessa virtuaalipelipuistossa PIKSELI ARCADEssa. Siinä on 14 pelipaikkaa. Virtuaalilasien ja käsiohjainten avulla pääset sukeltamaan keskelle upeaa koralliriuttaa tai voit nousta Mount Everestin huipun tuntumaan. Jos kätesi toimivat hyvin, voit pelata erilaisia jännittäviä toimintapelejä.

Varsinaisena pelaajana voit OTTAA MUKAAN 1 tai 2 AVUSTAJAA tai PERHEEN JÄSENTÄ tai KAVERIA. Peliaika on noin 30 minuuttia. Pelaajana sinä maksat pelistäsi vain 10 euroa, avustajat pääsevät mukaan ilmaiseksi.

KARTOITAN HALUKKUUTTA PELAAMAAN, joten TÄYTÄ LOMAKE JA LÄHETÄ SE! Halukkaat otetaan mukaan pelaamaan LOMAKKEEN SAAPUMISJÄRJESTYKSESSÄ!

----------------------------------------------------------------
Vastanneita 19.04.2017 klo 08:55 yhteensä 4 KPL
----------------------------------------------------------------

MILLOIN HALUAT VIRTUAALIPELAAMAAN?

VOIT OTTAA MUKAASI 1 tai 2 AVUSTAJAA / PERHEEN JÄSENTÄ / KAVERIA.
Kerro montako AVUSTAJAA oikeasti tarvitset ja otat mukaan - voivat toki olla samalla perheen jäseniä tai kavereita.
Kerro sitten myös jos otat LISÄKSI perheen jäseniä tai kavereita mukaasi!
Mukaasi vain KORKEINTAAN 2 henkilöä!

MILLOIN PÄÄSET PELAAMAAN? Voit antaa USEITA vaihtoehtoja!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.